به گزارش خبرنگار مهر، پدرام سلطانی شامگاه شنبه در حاشیه دیدار با هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی خرم آباد با بیان اینکه بخش خصوصی باید زمینه رفع مشکلات خود را با استفاده از ظرفیتهایی که دارد فراهم کند اظهار داشت: خروج از محرومیت و مشکلات در این حوزه یک اراده درون زا از سوی خود فعالان بخش خصوصی نیاز دارد.
وی با بیان اینکه سالهای سال است که بخش خصوصی می گوید که مشکلات فراوانی داریم و دولت باید حمایت کند ادامه داد: به عنوان مثال ایران خودرو که این همه پول از طریق دولت به آن تزریق شد آیا فکر می کنید که به استانداردهای جهانی رسیده است.
نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه هم اکنون این شرکت بدهکارترین بنگاه اقتصادی کشور است افزود: این شرکت بیش از 12 هزار میلیارد تومان با تعرفه های گمرکی بالا بدهکار است که امکان رقابت با شرکتهای خودروسازی خارجی را ندارد.
سلطانی با بیان اینکه در حال حاضر تولیدات این شرکت نه کیفیت دارد و نه سودآوری عنوان کرد: همچنین کارگران این شرکت اقتصادی به هیچ عنوان امنیت شغلی ندارند و هر آن امکان دارد که تعدیل شوند.
وی با بیان اینکه هم اکنون ایران خودرو به صورت گلخانه ای سرپاست ادامه داد: ایران خودرو واقعا یک شرکت ورشکسته محسوب می شود.
نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تاکید بر ضرورت رفع مشکلات بنگاههای اقتصادی از سوی خود فعالان اقتصادی ادامه داد: اگر بنگاههای اقتصادی در استانهای محروم همواره نگاه به دست دولت داشته باشند به طور حتم محرومیت را همیشه با خود به یدک می کشند.
سلطانی با بیان اینکه امروز تحولی که در اتاق بازرگانی خرم آباد ایجاد شده به دلیل تلاشهای خود اعضا این اتاق بوده است افزود: کمک اتاق ایران به اتاق بازرگانی خرم آباد بیشتر از استانهای دیگر نبوده بلکه خود اعضا این اتاق با تلاش توانسته اند در این زمینه تحول ایجاد کنند.
وی با اشاره به غفلت فعالان اقتصادی از پتانسیلها و ظرفیتهایی که دارند بیان داشت: این در حالیست که موانع در این حوزه باید توسط فعالان و تولید کنندگان بخش خصوصی برطرف شود.
نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تاکید بر ارائه راهکارها و پیشنهادات لازم از سوی فعالان بخش خصوصی به دولت در سطح ملی و استانی گفت: به عنوان مثال اتاق ایران در فصل تدوین بودجه پیشنهادات خود را برای رفع خلاءهایی که در حوزه اقتصاد وجود داشت ارائه داد.
سلطانی با تاکید بر اینکه این روند نیز در استانها در دستور کار اتاقهای بازرگانی قرار گیرد افزود: بعد از تصویب بودجه در سطح ملی نوبت به تخصیص اعتبارات می رسد که در این راستا لابی های نمایندگان و مدیران و همچنین پیشنهادات اتاق های بازرگانی در استانها می تواند زمینه رفع مشکلات بنگاههای اقتصادی را فراهم آورد.
وی با تاکید بر اینکه اتاق های بازرگانی در استانها همواره باید پیگیر برنامه های اجرایی استان خود باشند افزود: در این راستا اتاق ها می توانند با ارائه پیشنهادات خود زمینه ارائه مطالبات خود از دولت را نیز فراهم آورند.
نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران همچنین بر ضرورت برگزاری دوره های آموزشی برای فعالان بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: هم اکنون برخی از فعالان بخش خصوصی از آئین نامه ها، قوانین و مقررات اطلاعات چندانی ندارند.
سلطانی همچنین اتاق بازرگانی خرم آباد می تواند با معرفی نمایندگان خود در جلسات کمیسیونهای تخصصی اتاق بازرگانی ایران شرکت کنند ادامه داد: در این کمیسیونها می توانند موارد مد نظر خود را ارائه کنند.
وی همچنین بر ضرورت انجام کارهای تخصصی از سوی کمیسیونها و کمیته های متناظر اتاق بازرگانی خرم آباد به صورت مشترک با اتاق ایران تاکید کرد.
نظر شما